God Jul på er då!Då var ännu en jul snart över. Ganska skönt va? Här får ni i vilket fall en fin bild på min söta lilla kusin.

Hoppas alla haft en bra dag!

Fuck iPad, go iCakes!Jag vill bara tillägga att den fantastiskt fina pepparkaksformen har jag gjort själv!

VinterkamelHur ofta träffar man på en kamel i Göteborg mitt i vintern? Det var nog första gången för mig i alla fall!

Julgodis!

Jag kommer bli tjock i jul, helt klart. Men vad gör det? Julgodis är ju så gott! Idag har vi bakat fyra sorter. Jag tyckte visseligen att de flesta blev ganska misslyckade eller äckliga,  men då kan det ju gå ibland...

Vi gjorde:

Skumtomtefudge - Jag tyckte inte om den, men alla andra i familjen gjorde tydligen det. Det var i vilket fall ganska roligt att se skumtomtar smälta ner i grytan... Mohaha.

Pepparkaksbollar - Det var pepparkakssmulor blandat med färskost doppat i choklad. Rätt skumt det också, men helt ok ändå måste jag säga.

Mozartkulor - Heter det så ens? Lät konstigt nu... Det är i alla fall sådana med nougat, mandelmassa, doppade i choklad. Brukar vara smaskens, men Jimmy brände chokladen så det är en stark smak av bränd choklad när man äter dem...

Limekola - Min favorit när det gäller julgodis, eller nästan godis över huvud taget. Mmmmm...

Vill ni ha några recept får ni hojta till!


hemsidan, del 3Det går verkligen framåt nu! Jag tror jag är en naturbegåvning på det här med att skapa hemsidor. I måndags kunde jag iiiiingenting och hade smått panik för att jag bara hade 5 dagar kvar på mig att göra en färdig hemsida. Nu känner jag mig lugn och till och med lite nöjd. Ganska mycket nöjd faktiskt, och stolt framför allt.

Voxar kom idag och var lite lärare åt mig, det var väldigt snällt! Så nu har jag klart länkar och bilder och sånt, så nu återstår bara att skriva in "riktig" text, kanske byta lite färger, ja, fylla upp helt enkelt! Härligt!

Julklapp!Jippi! Jag har fått en julklapp!

Inte så svårt att gissa i från vem/vilka... ;)

Men! Öppnas tidigast 9/12!? Huuur ska jag kunna sitta och titta på det i två dagar utan att få öppna?! Det kommer sätta min nyfikenhet och tålmodighet på prov kan jag lova...

Men tack så mycket!

Hemsidan, del 2Ja men hörrni, det går ju framåt! Så här ska den inte se ut sen, text, färg, bild, allt är bara tillfälligt för att jag ska få lite koll på vad som händer när man skriver in olika saker :)

Hemsidan, del 1
Ungefär såhär långt har jag kommit på hemsidan jag ska ha gjort klart på fredag, och jag vet verkligen inte hur man gör! Men jag kämpar på, jag vill lära mig det här, och jag måste ju bli klar. Hur svårt kan det vara? Ni kommer få följa utvecklingen av denna fantastiska sida!

En röd julDet är svårt att inte vara lite ego när man har en ny hårfärg, som man gillar väldigt mycket dessutom. Varför har jag aldrig färgat håret rött tidigare?

För övrigt har jag börjat fundera ut en julklappslista...

1. IPAD (Kommer jag inte få, men man kan väl drömma? Det är egentligen det enda jag vill ha...)
2. Pengar till iPad (eftersom jag inte kommer få någon)
3. Kameraväska (Min blev ju stulen och jag har inte orkat/haft råd att köpa någon ny...)
4. Halsband (vart har alla de tagit vägen? Jag är säker på att jag haft fler...)
5. Örhängen (Nu när mina hål i öronen läkt helt och hållet, efter ca 10 år, får man ju utnyttja det!)

Ja.. det var väl typ det än så länge.

Mamma och pappa, ni kan väl koncentrera er på de två, alt. tre första punkterna..? ;)

Redhead.

Inte bästa bilden, men nu är jag rödhårig igen! Mums.

Narwhals, they are narwhals...

Såhär kan det gå till på Dreamhack när Kreativgänget ballar ur till Narwhals efter alldeles för lite sömn och lite latte... :D
Cred till Voxar som filmar och tack alla ni som är med för ett underbart event!

Latte?

Yaaaay. Min pokal. Fin va?
(Bästa lattemuggen, måste testa någon gång...)

RSS 2.0