Nästa äventyr!


Bild ifrån dreamhack

Nu åker vi snart, Peace & Love, Here I come!

Crystal and P&L!Imorgon åker jag till Peace and Love, så det blir kanske lite tomt här ett tag (om jag inte hittar internet...) men glöm inte att titta in här om en vecka, för då kommer det finnas många bilder ifrån konserter, det lovar jag!

Whaaat?Oj, detta är inte ofta ni som kollar här får se:

En helt och hållet, 100% oredigerad bild.

Woaaa, bra va? Eller? Jag vet inte egentligen, den är ju inte speciellt rolig.. men jag gillade färgerna.

Bilden är ifrån helgen midsommarfirande. På fredagen var vi hos min mormor som har pool, galet mysigt tyckte jag att det var, hoppas de andra tycker det också! På lördagen grillade vi i Blombergs hamn, himla mysigt det också. En sak har jag dock kommit fram till i helgen. Spontan fotografering på människor är nog inte riktigt min grej.. Jag kan kanske ta djupa eller konstnärliga bilder, men jag lyckas aldrig fånga människor på samma sätt som tex Ulf lyckas med. Jag får väl träna kanske, eller acceptera att jag är bra på annat istället. Eller? :P

Chillichill!Här är en del bilder ifrån utomhusområdet på Dreamhack, Awesome!

Vänta vänligen.Såhär snygg är jag idag. (Dagens outfitt ;P )


Det är lite roligt (eller tråkigt) att folk som ser mig med denna tröjan reagerar: "Oh, Dreamhack, haha.. otippat! Vad spelar du?" Fast det kan man väl iof förstå. Det är ju spelandet som syns mest. Det är dock ganska roligt hur förvånade folk blir när jag berättar att jag inte spelar något. Då låter de istället: " Eh.. ok.. vad gör du där dårå?" Och så får man börja förklara. Men jag klagar inte, jag pratar gärna om det :)

Här får ni f.ö. de tre flitigast använda orden av Outdoor-teamet:

1. Chillichill!
2. UNTZ UNTZ
3. Laaaaaaser!

Jag gillar´t!

Dreamhack #5Sa jag något om laser?

Dreamhack #4Mmmm.. laaaaaser... :)

Dreamhack #3Jag är sjukt pepp med en luft-blås-attackgrej på vårt underbart fina utomhusområde. Hinderbanan ni se i bakgrunden är galet poppis, den har inte varit still en minut sen vi blåste upp den, helt okej!

Utöver hinderbanan så har vi en hoppborg, en volleybollplan, en pool, en grill och ett untztält med laser, dj, bar, och massa tufft. Inatt ska allt plockas ihop, kommer inte bli roligt alls. Jag stannar gärna här en vecka till, eller två.

Inget funkar..

Okej hörrni, vet ni vad jag upptäck?

Min camera raw-version är inte kompatibel med min nya kamera. Jag behöver därför en ny version för att ens kunna öppna bilderna. Lätt som en plätt tänkte jag men det var det inte alls, för jag lyckas verkligen inte installera en ny version! Vet inte varför, men det går inte!

Så, om någon datorkunnig person har lust att hjälpa mig så blir jag glad, för jag börjar bli lite desperat..

Dreamhack #2


Woho! Jag och de andra sötnosarna (och Buffaaaaa!) är med på Dreamhacks förstasida!
Vi testar ljudet i Untztältet, och ja, det funkade bra.

Jinxiz <3 untztält

Dreamhack.

Just nu är jag på Dreamhack och jag gillar't.

Hittills (jag har varit här sen igår, fredag) har jag fiskat med kabel, ostbågar och spik, untzat i untztältet, fått massage, pillat på min bild till kreativ-presentationerna (som faktiskt är min enda riktiga uppgift här..), fått naglarna målade i dh-färger (svart och orange..), hoppat hoppborg, dansat i laser och rök och kramat på Buffa, såklart.

Det enda jag egentligen inte gjort som jag kommer göra är att fota, så just nu blir det ett tråkigt inlägg utan bild, men jag lovar att det kommer, så att ni kanske förstår lite mer vad jag pratar om, ni stackare som aldrig varit här...

See ya!

Min nya kärlekHär är den äntligen på bild.
Min älskling jag fick på studenten av min underbara farfar och pappa.

Äntligen känns det på "riktigt", nu har jag min stora fina kamera. Även om det inte är kameran som gör fotografen, så är ändå känslan av en ny, bättre kamera, helt underbar.

Nu ska jag och kameran vara BÄST på Peace and Love, för ni minns väl min bästa födelsedagspresent..? ;)

BebiskattVår katt har fått kattungar. Igen.

Det är lite jobbigt, och vi får aldrig tummen ur och steriliserar henne, MEN. De är ju så fruktansvärt söta de där småkatterna! Så, är det någon som är sugen på en kattunge så har vi tre till salu!

Bilden är för övrigt tagen med min studentpresent som ni kommer få se kort på så snart jag orkar/hinner fixa det!

Lycklig och fri


Foto: 12-åriga lillebror Joel. Redigering: Jag

Jag har varit rätt sämst på att uppdatera bloggen under studentveckan, jag vet.
Men egentligen, vad gör det? Det är bara en blogg, den är inte livsviktig. Jag koncentrerade mig på att ha en bra student, och det lyckades helt klart!

Nu ska jag dock försöka ta igen en del jag missat, och så snart som jag får ordning på mitt minneskort som bråkar med mig så ska ni få se min nya bebis.... ;)

För jag har tagit studenten
ÄNTLIGEN!


Studenten är avklarad och det blev en så sjukt bra dag. Både studentdagen och baldagen.

Det är faktiskt svårt att förklara hur glad jag blev för alla som kom. Speciellt för alla de kompisar som kom och grattade mig efteråt, hemma hos mig. Att vissa åkt från Göteborg, att några kom direkt ifrån Skåne och flera andra lyckats ta sig ut till mig ute i skogen, det var så himla snällt och jag blev så glad. Ifall jag inte visste det innan så vet jag nu att jag har VÄRLDENS bästa vänner.

TACK!


(Fler bilder kommer så småningom, men idag blir det bara bilder på en glad student.)

Studenten, here I come!


Nu hörrni.. Nu börjar det närma sig!
Tre dagar kvar till studenten!
Jag hoppas att så många som möjligt kommer vara där..
(kl halv 1 springer jag ut och runt 4 är det mat och kalas hemma hos mig i Vinköl).
VA DÄR! Alla är bjudna!

Hoffmaestro!Okej, jag får erkänna att Skara har sina bra sidor. När Hoffmaestro kommer till stan kan man inte annat än gilla det!

Det var galet. Galet bra, galet drag, galet med folk (för att vara Skara) Galet galet!

Naturfoto, eller ?Jag var med Jimmy uppe på Kinnekulle i söndags och tanken var väl att ta med kameran och ta massa fina bilder i den underbara naturen..

..Så blev det inte riktigt. Hade ingen direkt lust att fota "seriöst", så de bästa bilderna blev dessa aningens abstrakta bilder som jag ändå tycker har en viss charm.. :)

Leksaksaffären!Här kommer sent omsider bilder ifrån estet-tvåans barnföreställning! 

Fruktansvärt söt var den, som ni ser. Den handlade om leksaker som blev levande i en leksamksbutik, och alla leksaker ville stå på den bästa hyllan, fast vissa hade hamnat i rea-lådan, så rea-leksakerna och de nya leksakerna bråkade om detta.

På bild 1: B1 (bananer i pyjamas)
Bild 2: Ken (Barbie) och Iron Man slåss
Bild 3: Robot
Bild 4: Trasdockan och nallen är ledsna

RSS 2.0