Vimmelfotograf igen!

I tisdags var jag vimmelfotogaf på Timoteijs releasespelning för deras skiva.
Jag tänkte att det kunde vara kul eftersom många av mina kompisar skulle vara där, och även en och annan skarakändis som kan vara kul att ha på bild.

Det blev ungefär så kul som jag tänkt mig faktiskt, och bilderna blev jag riktigt nöjd med! Tyvärr kan jag inte lägga upp dem här än, för att jag måste ge dem till nattklubben jag fotade för först, men det ska jag göra idag, så ikväll eller imorgon dyker det kanske upp lite bilder! :)
Fast en bild måste jag ju nästan ha med, eller hur? :)

Jag finns på Spotify!

I alla fall nästan.

Bandet Sticky Moon, som består av två sköna killar ifrån MoP (Music and Production) i Skara, har släppt en EP som jag fått äran att göra skivomslag till, och numera finns de på Spotify, och mitt namn står där, hur tufft är inte det? ;)

http://open.spotify.com/album/0JTqhZusm9paHfEqiz3JDU

Där hittar ni dem (och bilden).

Bra jobbat killar, tack för att jag fick göra den, och keep up the good work!


En sak till, Martin, du fråga om bilden i förra inlägget.
Jag tog den i somras och kommer inte alls ihåg några
speciella inställningar, men jag använde mellanringar,
kort slutartid, ganska stor bländare och fick väldigt
smutsiga byxor, för det var inte speciellt tort där, vilket
kanske syns.. :)
Kul att du gillade den i alla fall, alltid roligt att höra!

Jag finns på Spotify!

I alla fall nästan.

Bandet Sticky Moon, som består av två sköna killar ifrån MoP (Music and Production) i Skara, har släppt en EP som jag fått äran att göra skivomslag till, och numera finns de på Spotify, och mitt namn står där, hur tufft är inte det? ;)

http://open.spotify.com/album/0JTqhZusm9paHfEqiz3JDU

Där hittar ni dem (och bilden).

Bra jobbat killar, tack för att jag fick göra den, och keep up the good work!

Sommarväder i Skåne, nästan.

Helsingborg ligger väldigt nära Danmark, har jag upptäckt. Dessutom blåser det och så finns det fina hus och fina skogar men med konstiga vägar man inte hittar på. Tack för en bra helg Ulf!
Nu tycker jag att det kan bli sommar på riktigt snart, inte såhär halvvarm-kallt så man inte vet om man ska ha på sig jacka eller inte. Jag vill ligga i gräset och fota droppar och nyckelpigor, eller möjligtvis stå framför en scen och titta på konserter genom kameralinsen, det funkar det också, men jag vill det nu!

HOFFMAESTRO TILL SKARA!

Ja, ni läste rätt. HOFFMAESTRO & CHRAA kommer till Mangos i Skara!
Heeeeelt galet och bäst. Wihoooooooooo :D

Humor! Eller..?

- Vet ni var all aska från vulkanen kommer hamna tillslut?
- Neeeej..?
- I ALASKA!


Så bra humor har min släkt! Tummen upp för dem.
Var och firade farmor idag nämligen, grattis på 81årsdagen farmor.

Imorgon åker jag ner till skåne för jamboreemöte, så det kanske blir tyst här ett par dagar.

Hm, vilket otroligt tråkigt inlägg (förutom skämtet i början...) jag får leta upp någon bild att slänga in också som livar upp det lite. Godnatt :)


Go Robyn, och allt annat också.

Hittade detta klipp på Olles facebook (tack!) och jag blev lite kär. Här har ni alltså min bredd när det gäller musiksmak, håkan är kärlek, Robyn är grym, och allt bra där emellan är bäst.
Titta, lyssna och njut!

Kreativiten flödar...

...Fast på fel sak. Det är så lätt att fastna i photoshop och vara kreativ där, men när jag ska vara kreativ med mitt examensarbete, då tar det stopp! Vad ska jag göra?!
The sound of MusicJag ångrar att jag aldrig lärde mig spela piano, istället valde jag klarinett. Det är ioförsig ganska roligt att kunna det också, men piano hade varit lite mer.. användbart. Hur ofta står en klarinett och skräpar som man kan spela en trudelutt på liksom? Det är lite oftare man hittar ett piano att spela på. Dessutom låter piano finare.

I vilket fall så är det My på bilden, hon är duktig på det mesta, Piano, teater, sjunga. Jag gillar My.

Sista föreställningen!

I lördags spelade vi förmodligen den sista föreställningen av Och Alla Min Levnads Dagar. Det är inte säkert, men förmodligen. Det kommer bli tomt!

Jag tänkte göra ett fotoprojekt till skolan under den föreställningen, eftersom vi spelade på en väldigt häftig scen, men jag blev inte nöjd.

Någon som vet något annat jag kan ha som projekt? Det ska vara en serie på 10 bilder som besättar något. Hjälp!You smells like a... flower!


Direktör eller bäst i världen?

Nu är jag lite irriterad igen.


Jag skulle äta cornflakes imorse och läste lite ibak på förpackningen. Där stod det om lite allt möjligt, bland annat hur man som barn kan göra för att göra sina föräldrar glada när de kommer hem från jobbet.

Där stod det att man till sin pappa kunde säga att han ser ut som en viktig direktör och till sin mamma kunde man säga att hon är bäst i världen.


Cornflakes har nog missat att Sverige försöker få bort de gamla könsrollerna och att kvinnor lika gärna kan vara direktörer. Dessutom, tror ni inte att en pappa skulle bli gladare för att höra att han också är bäst i världen istället för att höra att han ser ut som en viktig direktör? Det tror jag. Det borde vara så i alla fall.

Jag blir lite trött, för det är ju sånna här små saker som gör att folk har så svårt att ändra gamla vanor och det är ju därför kvinnor har lägre lön och status osv osv. Tänker inte ta upp det speciellt mycket nu, men jag blev besviken på Cornflakes, det är ju gott!

En liten värld

Vår modelljärnväg ska kanske bli tv-kändis... Dels på grund av mina bilder också (så väljer jag att se det i alla fall.. ;P) Mer än så säger jag inte, för jag har ingen aning om hur mycket jag får säga. Men det är spännande!

Här är en av bilderna!


Elddrake och en nöjd Annie

Nu var det länge sen jag visade upp något jag gjort, något nytt. Så här kommer en bild som jag för en gångs skull är galet nöjd med. Det är en bild till mn slutuppgift i digitalfotokursen. Den är dock inte riktigt klar, lite småsaker kvar att fixa och förbättra och kanske lägga till.. :)

Det är 5 olika bilder jag använt i denna bild, och grundbilden på glaset har jag tagit själv.


Fröken Annies bästa bok

Jag har ett boktips för er med småbarn, eller som gillar barnböcker. Denna bok är utan tvekan den underbaraste barnbok som någonsin skrivits!

Fröken Ensam Hemma Åker Gungstol

Känner någon igen det? Isåfall är det för att jag spelat den som en teaterföreställning. För övrigt den sötaste föreställningen någonsin också!

Boken i alla fall, handlar om en flicka som blir ensam hemma när hennes mamma går till affären, hon förvandlas i sin fantasi till Ensam Hemma och tar med sina nallar på en otrolig resa runt i hela hennes rum där alla saker förvandlas till spännande äventyr!

Här är ett utdrag ur boken så ni förstår känslan:
" -Nu är jag hungrig mera, säger Nalleminstingen.
- Och jag är torr i halsen, mumlar Brumbo.
- Jag dör av hunger-punger, suckar Nalleminstingen.
- Jag omkommer av törst-först, stönar Brumbo.
- Jag också, tänker Ensam så tyst hon kan, så att ingen ska höra vad hon tänker.
- Jag dör före dig. Snoffsigt va, viskar Nalleminstingen.
- Inte före mig, morrar Brumbo.
- Jo, jag dör allra först, säger Nalleminstingen.
- Det gör du väl inte det, ropar Brumbo.
- Jag är redan död, skriker Nalleminstingen.
Men det säger han bara. Han lägger sig raklång och breder ut armarna som en ihjälhungrad björn. Men då killar Brumbo Nalleminstingen i sidorna. Nalleminstingen skuttar upp, ilsken och pigg. Han är inte död för fem öre.
- Har man sett på maken! Jag var bara halvdöd, säger Nalleminstingen. "Tack, tack och tack igen.

Jag älskar att fylla år när facebook finns. Jag räknade precis och hittills har jag fått ca 130 grattiskommentarer. Gissa om man känner sig älskad! Dessutom har jag fått en hel del sms och telefonsamtal och folk har till och med sagt grattis på riktigt! Helt galet i denna mediavärld...

Måste bara berätta om den bästa födelsedagspresenten någonsin.
Jag fick ett deltagande på en workshop som hålls på Peace & Love i sommar. I det ingår någon form av utbildning eller föreläsning av en duktig rockfotograf, samt foto- och presspass, så att jag kommer in i fotografdiken och på presskonferenser under hela veckan. Sen går vi igenom bilderna tillsammans med rockfotografen, och de bästa bilderna ställs ut på fotografiska i Stockholm. Det är 10 platser på kursen, och jag fick en.

Jag är lycklig!

Jag älskar min mamma och pappa för att de hittade detta. TACK!

Tack också alla andra för att ni gjort dagen bättre än bäst.


Stockholm och kändisar

Jag är hemma från Stockholm!
Skolresa var tanken men det kändes som om jag utnyttjade varenda ledig tid till att träffa andra kompisar. Men inget dåligt med det tycker jag, jag hade roligt och det var kul att träffa alla.

Till min egen stora överraskning hade jag ingen kamera med mig dit. Det var både skönt och jobbigt, som alltid med den där kameran. Men det betyder att det inte blir någon bild idag. Tyvärr. Dessutom är jag galet trött.

Men jag kan ju nämna några spännande saker som hände i Stockholm!

1. Vi var på Sveriges Radio och fick prata med Moa från morgonpasset! Jag blev glad, de är mina idoler typ. Morgonpasset är bäst! Dessutom berättade hon om hur det går till när de sänder, att de inte har något manus alls istortett och att alla sitter i samma studio, producenter och programledare och allihop.

2. Vi var i Riksdagshuset och där träffade jag på två kändisar. Mosa Sahlin och Tomas! Tomas är väl ingen kändis för allmänheten, men jag känner honom och har var där som lärare för sin klass samtidigt som vi var där, lagom random!

Nu ska jag sova. Godnatt!

Trött på allt.

Imorgon åker jag till Stora staden Stockholm med skolan. Hela media (ca 100 st) ska på studiebesök i två dagar. Party! Så är det någon där som vill säga Hej så säg till.
Just nu är jag på klag-humör. Men jag blir så trött på mig själv när jag klagar, så jag låter bli. Men då blir jag ännu surare och klagigare. Jobbigt!

Påskparty!

Dåligt med inlägg i helgen, men den har tillbringats i Göteborg med väldigt trevligt sällskap!
Bilder från påskfest finns på facebook för er som känner mig och är intressrade av dem, annars kommer nu lite glad påskbilder.

GLAD PÅSK!

Fått ett jättefint påskägg av mamma också som jag ska visa senare :)

RSS 2.0