Mina bilder på riktigtNu har jag, efter mycket om och med beställt och fått bilder utskrivna och skickade till mig.

Bilder som jag själv tagit. Det är många som föreslagit att jag ska göra så, men jag har aldrig riktigt velat. Det känns jättekonstigt att se dem på "riktigt" inte bara i datorn. Jag vet inte om det känns helt okej, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dem. Eftersom jag behöver något att fylla mina tomma väggar med blir det väl det, men det känns så.. Jag vet inte hur det känns. Jag är väl helt enkelt lite för självkritisk och blygsam för det. Men jag får väl försöka, hur illa kan det bli?

Ovanligt smart.Här snackar vi riktigt skarpa svar! Det känns väl tryggt att ett parti med sådana ledare har chans att komma in i riksdagen om bara ett par veckor?

Svenska fornminnen som julafton och midsommarafton är väldigt viktiga att bevara och självklart, planer för att göra det mer attraktivt för företag att starta där finns, men det är inte utarbetat än. Ett ungefär likadant svar som jag själv fick när jag pratade med representanter ifrån SD i våras. Lyckat.

Sola på hållplatsen!Idag var jag och Andrea på Myrorna och letade fåtölj till mig.
Vi var (nästan) beredda på att släpa hem en stor tung fåtölj i trä och sånt, ni vet, men vi hade väldig tur och hittade denna perfekta lilla.. sak att sitta i. Ihopfällbar och superbra att sitta i när man väntar på spårvagnen!

Strax efter att jag tog denna mobilbild bytte vi plats och jag fick sitta i stolen samtidigt som jag fick ansiktsmassage av Andrea, det ni, det händer inte varje dag kan jag lova!

En fruktansvärt rolig dag har det i alla fall varit, vet inte när jag skrattade så här mycket senast!

Ny Header

Då var det dags igen, nu tröttnade jag på ögonen, och bytte till... den här. Vi får väl se hur den känns om ett tag!

Före


Efter


Så, vilken är bäst nu då?

DexterNu har jag suttit en stund och fixat klart bilderna på Abbis söthund Dexter, och jag tycker bilderna blev väldigt söta!

Den sista var lite knepig, för jag hade inte fått med ena örspetsen på orginalbilden, så jag fick klippa och klistra lite med en annan bild så ordnade det sig ganska så bra! Tack och lov för photoshop.. <3


Mitt nya liv
Sådärja! Nu börjar det bli lite ordning i lägenheten! Nu har jag bara två (kanske tre förresten..) tomma stora väggar att fylla och en bra fotölj att hitta. Sovrummet får ni en bild på en annan dag. Heja heja!

Vem kan gissa vad det är?


Humor och sjukdomar.

Hur stor är risken att man får migrän och urinvägsifektion, samtidigt, när man inte haft något av det innan?

Inte så stor tycker jag, men tro fan att jag fick det. Jag höll på att svimma på spårvagnen och på centralen, väldigt obehagligt. Trots detta fick jag en possitiv upplevelse igår, jag och antonia var på vårdcentralen här i Majorna, och det tog kanske en kvart-20 min att få prata med en läkare, ta tester och få medicin. I Skara hade det tagit minst tre dygn!

En annan kul grej som hände igår var när jag och Antonia skulle hyra film.
Vi gick fram och skulle betala, och killen i kassan ber om antonias leg, han tittar på det och frågar:

- Bor du i Skara nu eller?
- Jaa..
- Okej, då kan jag bara beklaga!


Vi pratar vidare lite och han frågar vart jag bor, jag svarar att jag precis flyttat hit ifrån skara, då säger han:

- Så du har tagit dig därifrån, men du (tittar på Antonia) du är bara patetisk.

Skön kille det där alltiså!


Pappa bredvid en rauk på Gotland

En jinxiz med röda läpparDet är väldigt sällan jag använder läppstift
och gör jag det så gör jag det inte framför folk. Meeeen.. Denna gången måste jag säga att jag blev ganska så nöjd... Så vem vet, jag kanske börjar med det någon gång. (Det är ju svårt att inte bli inspirerad av Petra som jag bor med...)

Seså, välj en!Här är lite gott och blandat ur mina fotofiler, en del känner ni säkert igen.

Vilken tycker ni bäst om?

Har ni någon favorit och varför i så fall? Jag är väldigt nyfiken! Vissa kanske inte tycker att någon är bra, men då behöver ni inte skriva det.. ;)

Morgonstund har guld i mun, eller?


Fårösund tidigt på morgonen

Det är fruktansvärt tråkigt väder ute , så idag blir det en innedag med godis och filt innan jag ska iväg och hälsa på moster.

Civilkurage? Tydligen inte.


Mitt och Jimmys snygga stentorn på Gotland

Igår, när jag åkte tillbaka till Göteborg ifrån Skara, så var jag med om något som gör mig ganksa så irriterad.
Jag gick på tåget och gick in i en vagn där en liten flicka stod och illgrät, verkligen skrek och var jätteledsen. Hon stod och bankade på toalettdörren och alla i vagnen satt och tittade på henne men ingen gick fram för att trösta henne.

Jag satte mig alltså bredvid henne och pratade lite med henne så hon blev lugn. Hon var sex år och förtvivlad för att hennes mamma var inne på toaletten och inte kom ut. Dock verkade hon ganska rädd för mig, så när hon lugnat ner sig gick jag och satte mig ett par platser därifrån. Det gick fem minuter, tio minuter, nästan en kvart, utan att mamman kom ut. Då blev jag (och de andra i vagnen) orolig och sa till en konduktör som fick mamman att öppna dörren till slut.

Jag är inte mest irriterad på den oansvariga mamman som låter sin sexåriga dotter stå själv i tåget och gråta och banka på dörren. Varesig hon knarkade eller var ledsen eller vad hon nu gjorde där inne. Nej, jag är mest irriterad på alla som satt runt omkring, skakade på huvudena och tyckte att någon borde göra något åt det, bara de slipper. Alla såg hur förtvivlad hon var, och alla märkte att mamman inte hade kommit ut på en kvart, men ingen sa något eller försökte hjälpa.

Ibland undrar man ifall folk vet vad civilkurage är för något, och ifall det egentligen finns på riktigt.

I see you!Läskiga dockor är nog nästan mitt favoritämne att fota. Att få någonting dött att se levande ut, eller i alla fall uttrycka en känsla, det tycker jag är ganska så roligt faktiskt!

Nu sitter jag ensam i lägenheten igen, det känns ganska bra. Jag börjar vänja mig vid göteborgslivet nu, jag börjar så sakta förstå att jag faktiskt bor här, inte bara hälsar på.

Underbara GotlandSläktens vackra "sommarhus" på Gotland. Det är synd att det ligger så långt bort, annars hade man varit där mycket mer!

Humor och spårvagnar


En båt ifrån fiskelägret Helgumannen på Fårö, Gotland.

Nu är jag precis hemkommen till lägenheten igen efter en sväng på Göteborgskalaset, eller kulturkalaset som det så fint heter. Vi kollade på "Svenska humoreliten", behöver jag ens säga att det var 6 killar? Det är det som är så irriterande med svensk stand-up, det är bara män. Visserligen är de ganska roliga en del, men visst borde det väl finnas några fler roliga kvinnor?

I vilket fall var det en trevlig kväll, och på spårvagnen på vägen hem var det en ovanligt trevlig chaufför. Han sa en gång att han tänkte stänga dörrarna, så se upp för dem. När de var stängda sa han: "Ja och det verkade ju inte som om någon klämde sig så jag utgår ifrån att det gick bra!" Efter en stund sa han igen: "Det är ju trevligt att det är så mycket folk här ikväll, jag tar det som att jag är en väldigt bra chaufför!"

Tänk att sådana små saker kan få en att må lite bättre.

Bakom mina solglasögon...De närmsta dagarna kommer jag nog lägga upp lite bilder ifrån sommaren här, eftersom jag knappt hunnit det allt på hela sommaren, illa!

Här är i alla fall en ifrån Gotland, Jimmys solglasögon är väldigt bra att spegla sig i... ;)

Göteborgare, till slut!
Nu är jag på plats i Göteborg, äntligen!

Lite konstigt känns det såklart, det kommer ta ett tag att vänja sig vid detta livet, men det känns ändå skönt. Det är skönt att komma någonstans, inte fastna i Skara utan komma iväg och leva livet, vilket är exakt vad jag tänker göra!

Så gott folk, vill ni som känner mig hälsa på mig i stora staden, så är det fritt fram!

No internetooo

Hej Hallå.
Mitt internet hemma har dött. Stendött. Finns inte mer. Typ.
Så, mig kommer ni förmodligen inte höra mycket av innan jag flyttat till storstaden med förhoppningsvis fungerande teknik. Det dröjer som tur är inte så länge, eftersom jag flyttar på måndag. Så håll ut så kommer det snart en massa bilder ifrån gotland, sommarens läger, och övriga konstnärliga bilder som jag gärna vill kalla dem.. tyck vad ni vill om den saken..
I vilket fall hörs vi snart igen.

RSS 2.0