Nyår

Nu sitter jag på ett fint hotell i centrala göteborg. Bara släkten är här, ett par glas vin har druckits, eldkvarn spelas, efterrätten kommer om en stund, helt okej :)

Om en stund ska jag dock iväg till party, som förmodligen blir lite vildare, men säkert lika bra.

Jag hoppas att ni alla får ett grymt nytt år!

Själv ska jag ta studenten, flytta hemifrån, börja plugga/jobba, åka till Irland och England, jag kommer ha fullt upp men jag tror att det kommer bli ett väldigt bra år. Vad tror ni?

Bilder härifrån kommer om ett par dagar skulle jag tro :)



Och alla min levnads dagar...



En galet bra pjäs som jag verkligen tycker att ni ska gå på! (jag är ju med... och ett helt gäng galet duktiga människor, behöver jag säga mer?)

Premiär 5/1 kl 17.00
Skara Skolscen
Föreställningen är ca 2.30 tim. ink. paus med snittar och vin... :)

Övriga föreställningar
16/1 kl 17.00
17/1 kl 16.00

Kostar 60 ynka kronor.


Jag lovar att det är värt det :D

Dessutom har vi en sjukt snygg affisch JP, galet bra!

På tal om gamla bilder...

Haha, här rä ännu en bild på mig för två år sedan ungefär, jag bytte stil ibland? ;P

Detta var resultatet av en av mina och Olivias flumstunder i fotostudion, och jag lovar, den där tomtedräckten var inte stor... x)


Det var en gång...

Jaa.. Detta är jag för två år sedan. Ni som lärt känna mig efter detta, är det likt mig? :)

Och, många som "kommit över sin emoperiod" (gillar inte att uttrycka det så för det är, eller borde vara, en stil man har för att man gillar det, men det beskriver ganska bra det jag menar) skäms för hur de såg ut. jag skäms inte, jag var snygg och gjorde min grej! Även om många säkert tror att jag gjorde det för att göra revolt mot mina föräldrar, eller för att få många kommentarer på bilddagboken, eller för att få uppmärksamhet. Det var inget sånt. Mina föräldrar stöttade mig och var stolta över mig, uppmärksamheten var inte fullt så rolig som man kunde tro och så många kommentarer fick jag inte heller. Jag gjorde min grej helt enkelt, och det är jag fortfarande stolt över :)


Do what you want ‘cause a pirate is free...



I see you.....
Eller rättare sagt, Fabian see you! :P

Men nu hörrni, en liten update från juldagskvällen? Ja herregud vilken kväll det blev...
Den började hos Nathalie med en del annat trevligt folk, och det var mysigt, men de skulle gå ut i skövde senare, och jag och caisa kände inte för detta. (Hon hade inget busskort och jag ville inte köra hela natten), så vi hamnade så småningom på ett annat ställe, i Fullösa, av alla ställen. Men det var också riktigt kul, fast på ett helt annat sätt.... :P
Därifrån bar det av till Stadt i Skara, vilket var över förväntan helt klart. Ett dansgolv var grymt bra, det var massor av människor man kände och inte sett på länge, och det var skön stämning. Me like.
Sen, när det stängde, då blev det "efterfest" hos min kära Stina och vi åt fiskpinnar och frysta ärtor, partyhästen drack hela natten, barbakul däckade, sune pissade på lådvinet, vi somnade tidigt på morgonen och ja, det var helt enkelt en väldigt bra kväll. Tackar!

Imorgon (eller idag blir det, klockan är 00.43 söndag morgon) är det teaterrep hela dagen, och det kommer det vaa alla dagar fram till den 5 januari (undantag nyår), då vi har premiär. Kom dit då vet ja!

Jahapp. Nu då?

Då var det slut för i år då. Men det har allt varit en bra jul :)

Årets julklappsskörd blev:

En tröja
Två dvd:er med Håkan Hellström
(en ifrån Peace and Love där jag och Caisa var, helt underbart <3 )
En dvdbox med Magnus Betner
Little Big Planet till ps3 x)
En klockradio
Lite grytor och sånt (från mormor)
En film och biljetter till Göteborgs filmfestival (av Morbror Micke ! )

Helt okej tycker jag allt :)

Vad har ni fått? ^^

Hoppas alla haft en mysig jul i alla fall, för det är ju det viktigaste såklart :)



Är det detta som kallas vinteräpple?



Imorgon är det julafton och pappa är sjuk... så inget firande med farmor och farfar idag. Så typiskt att han ska bli sjuk nu! Hoppas han mår bättre imorgon.

Förändring.

Jag vill göra något drastiskt. Nu. Jag är trött på det mesta just nu, på mitt hår, mina kläder, mig, skolan, mitt rum, Skara, mina saker, mina bilder, musiken, kylan, julen, skräp, människor, datorn, kameran, allt.

Jag behöver förändring och någonstans måste jag börja.

Så, varför inte med första punkten. Håret.

Jag vet dock inte vad. Färga? Klippa? Klippa hur? Platt? Lockigt? Vilken färg?

Har ni förslag på vad jag kan göra åt håret eller något av det andra så är det välkommet. För jag orkar inte tänka på det heller. Jag måste städa. Men jag orkar inte. Jag vill fortfarande bara gå i ide ett par månader.

Hejdå.

Vad kan det vara... ?

Gissa vad jag önskar mig i julklapp!

Igår blev en... fartfylld kväll. Med lagom berusade 40+are och en hel del 80-talsmusik. Härligt! :)

Nu ska jag snart åka iväg till Töreboda en sväng, känns egentligen lite långt för att bara åka en stund, men jag får hoppas att det är värt det. Var ett tag sen jag träffade det folket nu!

Sorry för alla dåliga mobilbilder btw.. Men min kamera och jag... Vi kommer väldigt bra överrens för det mesta, men den totalvägrar att ta kort på mig.. Mobilen är lite mer samarbetsvillig på den fronten.



Kallt, som bara den!

Tänkte lägga upp en bild på mig i bilen första dagen jag fick körkort, men pappas dator tycker visst inte om mig så det blev inte så..

Jaja, jag tänkte faktiskt bara skriva lite om allt som händer i helgen.

Alla julklappsinköp är klara (!!!),
väldigt skönt och Louise, jag är ganska nöjd med din faktiskt... ;)

Ikväll ska jag iväg och hjälpa till i disken på en f.d lärares fest, och så får jag nog köra lite bil på kvällen när folk ska hem. Dessutom har pappa fixat sin bil nu så att jag vågar köra i den, han har nu ett par veckor endast haft vinterdäck ibak, och en backspegel.. läskigt!

Imorgon blir det teaterträning klockan 10 och framåt, klockan 5 ska jag till bion och lära mig att köra film så att jag kan jobba där på riktigt sen, och direkt efter det drar jag iväg till Töreboda en sväng för att säga hej till folk jag inte träffat på länge. Blir kul! Sen är det bara att åka hem och sova för att hoppa upp till skolan på måndag. Min kära skola vill nämligen inte att vi ska få lov än som alla andra skolor har, nej vi får det dan-före-dan-före doparedan istället. Kulkul!

Btw, det är kallt som fan...

Ge mig sol!



Här är bilder ifrån Grekland förrra sommaren.. Ser ni hur brun jag var...? Vet ni hur vit jag är nu...? JAG VILL TILLBAAAAAAKA!

Fast ändå. Snön just nu är rätt okej. Ca 7 minus, vindstilla och lagom mycket snö, solnegång och väldigt fint. Då är det okej. Men INTE när det blåser, regnsnöar, är slask, är svinkallt eller allmänt jobbigt. Då vill jag ha sol. På en gång.

Fast just nu är livet rätt bra ändå. Projektarbetet är inlämnat (ihopstressat i slutet och inte alls speciellt bra, men inlämnat är det i alla fall), Musikhjälpen går på tv hela tiden, Kalendern och Blossauppgiften är inlämnade, det är en riktig dag kvar i skolan innan lov, det är snart jul, jag har skrivit klart mitt personliga brev, ja, det kunde helt enkelt varit mycket värre. Fast det kunde nog varit bättre också, men det kan det ju alltid.

En blandning av varmt och kallt



1000 små droppar, och iskristaller, på samma bild. Jag tycker det blev ganska häftigt, att det kan vara varmt och kallt på samma ställe. Så är det kanske överallt, eller vad tror ni?

Eh.. Hjälp?

Fick precis ett mail om att jag är nominerad till "Konungens stiftelse för Ungt ledarskap" och jag har ingen aning om vem som nominerat mig! Gissar att det är någon i scouterna.. Men det är jätteroligt, och tack så jättemycket du som gjorde det, men jag får lite panik, för man kan vinna en hel del pengar men jag måste skriva ett CV och personligt brev... Ångest!

Men det ska nog gå bra. Har ju en hel vecka på mig att pilla med det personliga brevet, jag som inte har något annat att göra... :)

Btw! Tro det eller ej men Annie har precis varit och tränat på gymet! Tänkte bli lite snygg till Studenten... ;)




Punkgran!

Idag har det varit mediemust på Media!
Hela dagen har gått åt till att klä en gran efter ett tema. Min grupps tema var Punk!
Sååå.. En julgran med nitar, läder, kedjor och tyll, kan det bli bättre? ;)

Projektarbete!

Idag har jag jobbat massor med projektarbetet. Äntligen! Bra gjort Annie!

Satte ihop ett litet bildkollage med bilder från olika läger som jag använde i min föreläsning, så ifall du ser dig själv på någon av bilderna så är du med i mitt projektarbete. Känn dig hedrad i så fall ;)


Hello World!

Yes! Äntligen fungerade det! Shit vad bra jag är ^^

Mitt första mål mot programmeringsproffs avklarat ;)

TILLÄGG: språket är c++, för er som undrar


Till 2010?

I skolan ska vi göra en kalender, så idag har jag fotat lite bilder dit. Här är tre av dem.

Verkar det ok?




Jinxiz goes...?

Ja, så här såg jag alltså ut på Lusse, vad tycker ni jag ser ut som? x)

Förövrigt så var det en rätt kul kväll, fram till halv 1 eller så, sedan var jag hemskt opepp där till två, vilket inte var så kul kanske. Menmen, det var mitt sista Lusse iallafall :)





Lusse och London!

Snart är det dags för årets Lussedisco! Skaras årliga maskerad, ett tillfälle för alla fjortisar att supa skallen av sig. Jippi! Äsch, det kommer nog bli roligt, jag går ju dit med sötcaisa, sötemma, sötolivia och sötviktoria, så det är klart det blir bra!

Btw, jag ska till London i februari! Och titta på Imogen Heap (!!!) Med Viz! :D


Här får ni en bild på mig ifrån förra årets Lusse när jag var Docka, vad jag är i år kommer ni nog att få se... ^^



Dreamhack betalade sig bra...

Hahaha, det här var roligt!
Jag fyllde i en utvärdering lite snabbt på dreamhack om telia, och titta hur bra det blev:

(Jag tror jag skrev något om att kreativ borde få större plats och att mässan borde vara med inriktad på foto/film/musik än bara spel)

Hej Annie,

Vi i juryn har enigt utsett dig och ditt insiktsrika förbättringsförslag till
vinnare av tävlingen ”Vinn en Nokia 6760”.

Vi i juryn gillade att du valt att ge förslag på hur evenemanget kan

utvecklas och breddas i en intressant riktning (musik/film/foto),

vilket skulle göra festivalen intressant och tillgänglig för nya målgrupper.

Om du sänder oss din adress och dina uppgifter så skickar vi telefonen
till dig omgående ( namn, personnummer och adress).

Vi vill återigen upplysa om att eventuell vinstskatt betalas av dig som

vinnare.

Stort tack för din medverkan såväl på festivalen som i vår utvärdering.

Med vänliga hälsningar

Fredrik Rubin

 

 

Det roliga är ju, att jag inte vill ha den x) (tror jag) så ifall någon är intresserad av att köpa den så är det bara att säga till :P

 

 


Som en tavla...

Dagens resultat av "visa-nior-vad-man-gör-på-media" :)

Melissa Horn - Jag kan inte skilja på

Det är dags att tänka efter
O jag vill inte följa med
Det har regnat hela sommarn och jag känner med det
Jag ville vänta tills du fråga o du frågade tillslut
Jag hörde sånger i mitt huvud men dem kom aldrig ut

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig


Du ville prata häromdagen
O helt plötsligt blev det tyst
Jag undrar vad som hände
Vi som skrattade nyss
Du trodde säkert att jag hoppats
På nått som aldrig ska bli av
Men jag har aldrig lyssnat när du lovat
Aldrig ställt några krav

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Vi tar en paus och lämnar rummet
O nu släpper du min hand
På varsin sida av vägen som en främling för varann
Jag vet precis vad du känner fast du aldrig sagt ett ord
Du har viljan att bli större, här är du redan stor

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Ne Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Ne Jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig
Att man inte gör såhär emot mig


Hej alla nior, börja media!

Fotade snygga Caisa idag när massa nior stormade skolan och skulle titta på vad vi gjorde. :)
Bilderna är tagna med 50mm och f8.0

Rik, men ändå inte.

Nu ska jag logga in på min internetbank och se hur mycket pengar jag har. Mamma kom för en stund sen in och sa att en del av pengarna ifrån Tilly är på mitt konto nu. Men jag är rädd, jag vågar inte kolla. Jag vet inte hur jag kommer reagera, det finns olika alternativ, men jag är rädd för allihop. Antingen blir jag ledsen och saknar tilly (vilket egentligen skulle vara det bästa) eller så blir jag glad för att jag har massa pengar (det skulle vara hemskt) eller så känner jag inget speciellt (det skulle vara värst).

Jag vill inte bli glad, för jag saknar Tilly och vill inte släppa henne. Jag vill inte att pengar ska betyda mer för mig än vad hon gjorde, och märker jag att det är så, då blir jag riktigt rädd. Det betyder att morfar är borta en gång för alla, att de pengar jag fått för vårt jobb betyder mer än minnet av honom. Jag har i alla fall bestämt att jag ska köpa något för pengarna som består. Som kan vara ett minne. Vad det skulle vara vet jag dock inte, minnen går inte att köpa.

Det kanske låter flummigt, speciellt för er som inte känner mig eller inte känt mig så länge, men jag kan inte förklara allt nu.

Nu ska jag försöka. Nu ska jag logga in och se siffrorna svart på vitt att min älskade Tilly och mitt sista fysiska minne av morfar är för alltid borta.


Keep up the good work!

Vet ni? Jag kollade precis, och det är sju stycken som prenumenerar på min blogg! Inte dåligt det ;P All kärlek till er! Stämmer dock inte med hur många som kollar varje dag, det brukar vara ganska många fler, sååå... ni som ändå är här? Varför inte prenumenera också så blir det lättare? ;)

Få se nu.. Finns det någon bra bild att lägga upp nu tro? Inlägg blir så tråkiga utan bilder, men jag har inte tagit några nya på ett tag... Ska leta lite.

Mjaaa.. Nuså, varför inte en fult och galet överredigerad bild på mig? ;P Vet faktiskt inte vad som hände när jag satte mig med den där bilden...



Söta syskon!

Mina kära men högljudda kusin Sixten. Underbart söt, och snart kommer en till! (Dock från andra föräldrar.. :P)



B-L-O-S-S-A, glöggen heter Blossa!

Just nu sitter jag i skolan, jag har en lång lektion grafisk form vilket är ganska bra, för man hinner få gjort så mycket! Uppgiften nu var att göra en etikett till BLOSSA glögg 2010. Så här blev min (än så länge), och jaa, den blev väl okej, eller vad tycker ni? :)

Vinköl på vintern






(Har den översta i svartvit också, den gillar jag bäst. Men den tar vi någon annan dag ;)

Vinter

...och så var det äntligen lite vinter, bort med regn och slask! Fast å andra sidan är det svinkallt... Jaja, verkar som om min vinterblogg gjorde sitt jobb ;P

Var så underbart väder idag när jag åkte hem en snabbis. Jag bor ju på landet, så det är ganska små landsvägar hem till mig med skog, stugor, träd och åkrar i kanterna. När jag åkte hem var det frost på allt, dimma låg i ett lager ovanför marken, och solen höll på att gå ner och färgade allt rött och blått och underbart fint. Det kan ha varit det vackraste jag sett, och jag hade inte kameran med mig. Ångest! Åkte iof hem och hämtade den, och stresstog en del bilder, men då hade den vackaste stunden försvunnit, även om det fortfarande var väldigt fint. En del kort lär komma upp imorgon, men här kommer iaf en annan bild jag tog idag, skyndandes till teaterträning :)


RSS 2.0