Windows? Näe, Apple!



Ännu fler bilder till min fönterkollektion.. ;)

Äntligen klar! När är nästa?

Jag är hemma ifrån OPV!

Vi gick runt på ca 14 timmar, och vi kom 5a, helt okej tycker jag!

Nu har jag onda fötter och ben och axlar, massage någon? Men det var lätt värt det i alla fall. När man går där och är kall, trött, hungrig och blöt så tänker man: Vaaaaarför gör jag det här egentligen? Aldrig mer!
Men, när man kommit i mål och känner sig så stolt över att ha klarat det och kan lägga till ännu ett OPV till samlingen, och än en gång klarat sig ifrån att vinna, då glömmer man allt man tänkte innan och tänker istället: Hm.. Undrar vart det är någonstans nästa år!

Haha, det är konstigt det där... Men jag tror att alla som gått känner igen känslan :)

NU ska jag sova. Är nog inne på mitt andra dygn utan någon sömn nu, känns sådär!



Söt taxibil i London :)

China Town och OPV

Nu ska jag snart dra mig bort mot Tidaholm för OPV. Vandring med scouter där man går hela natten, utan mycket mat, inget godis eller annat ätbart, ingen mobil/ipod, inget. Man går ett par mil, mitt i skogen, mitt i natten, och maxtiden man har på att ta sig i mål är 24 timmar. Det talar för sig själv va? För jävla jobbigt, men jag tror det blir kul. Är jag galen då? Ja, förmodligen :)

Tänkte ial slänga upp lite fler Londonbilder innan jag åker, enjoy!


Lite London

Tänkte ge er några bilder ifrån London av de som blev bra. Vill inte slänga upp alla på en gång, så ni får kika hit ibland så kommer det fler allt eftersom :) Många är inte så fokuserade på London, utan mer på att vara en bra bild, men om det är det får ni avgöra :)


Kläder?

Hittade värsta roliga sidan! (för att Belinda länkade till den, tack söt!) De har maaaaaassa olika roliga kläder och så kan man komponera ihop dem så som man själv vill och matcha stilen på grejerna perfekt! Roligt! (Här kommer Annies gamla kärlek till klippdockor fram lite...)



Cooling stil, mums!

Studenten kanske? ^^

Grattis pappa

Bilder ifrån London kommer imorgon eller möjligtvis på torsdag.

Men idag fyller pappa år! Jag hade köpt en termosmugg till honom i London, som man kunde byta bild på, så jag gjorde den här bilden och satte in, och så fick han den. Jag tror att han blev glad, men jag fick väcka honom (klockan är 23.18 nu och jag gav honom den nyss...) för att jag inte ville vänta tills imorgon, så han var lite trött :)




Texten kommer ifrån Eldkvarns låt Ett Litet Finger, och bilden är tagen och redigerad av mig. :)

Back from London, buuut....

Idag blir det ingen bild, för jag sitter hos Viz i Stockholm och mitt tåg skulle gå om tre timmar, meeeeeeeeeeeeeeeeen eftersom hela Sverige blir som galna när det blir kallt och kommer snö, så går inte mitt tåg. Undrar när jag kommer hem till den där praktiken som skulle börja i veckan... I allafall, lite roligt. Stanna i Stockholm lite extra kan jag nog klara av :)

 

London var också typ bäst och underbart. Soligt, grönt, stoooooort, fint, men långt att gå. Mina fötter, vader, benhinnor och axlar håller nog på att gå sönder... (Jag klarade förövrigt av att åka massa tunnelbana helt själv, visst är jag duktig?!?!)

 

:D


Typsikt!

Nu är jag på plats i Stockholm för att kl 07.30 imorgonbitti ta bilen till Skavsta. Trodde vi... OM det inte hade varit så att bilen gick sönder precis, toppen! Jaja, det ska väl lösa sig, tror att Viz snälla mamma skulle hjälpa till, tackartackar! :)

 

Rätt typiskt ändå kan man tycka..


Mitt snötäckta hus



Igår kom jag hem ifrån Göteborg efter en kväll/natt med vänner och semlor, gott och mysigt. Vi firade också Johan som fått ett riktigt jobb och fått väldigt många vuxenpoäng, grattis igen!

Idag, om ca en halvtimme, tar jag bilen till skövde och sedan tåget till Stockholm, för att i morgon bitti ta flyget till London! Det kommer bli spännande, för det känns som om jag inte har koll på någonting, och jag vill gärna ha koll på allting, så det känns lite jobbigt, men vi får se om jag klarar det :)

Men jag är hemma igen på måndag, får se om det blir någon update innan, annars kommer ni ha massa bilder att se fram emot när jag kommer hem... ;) Hoppas det är varmt och snöfritt där... är så himla trött på detta väder nu!

Glittergrenar



Nu är helgens partyn över, lite tråkigt, för de har varit galet roliga. Både studentmiddagen i fredags och knytkalaset med Charlies igår, bäst och underbart :)

Idag har vi spelat barnteater.. pigga och glada var vi... inte. Men det gick bra ändå! Imorgon kommer jag få gå upp äckeltidigt för att vara i Skara 07.30... Usch och blä, men då blir det fler föreställningar, och det kan man ju inte säga nej till :)

Där bara skuggorna i dammet hade tid



Igår var jag på studentmiddag, nu börjar det närma sig! 48 dagar kvar i skolan eller något sånt... Galet! :D
Ikväll blir det knytkalas med Greklandtema med teatergruppen, kommer bli bäst.

Många foton har det blivit på bloggen nu det sista också, jag tror att det hänger ihop med att jag äntligen har photoshop på nya datorn, och det går snabbt!

Hoppas ni gillar det.

Skymning..



Samma plats, fast med ca 10 minuters mellanrum, det går snabbt innan det fina ljuset är borta!

Panorama

Nu har jag varit ute och FOTAT, kunde verkligen inte låta bli när vädret utanför var allt för fint för att strunta i. Så snabbt på med kängor och en jacka och sen blev det pulsande i snön. Jobbigt och kallt, men så värt det.

Kändes skönt också att det äntligen var roligt att fota igen :)



Det kommer fler senare :)

Dublin



Praktik igen.

Då var det dags för praktik igen om ett par veckor, och då måste vi självklart göra ett praktikbrev först, att skicka till praktikplatsen för att säga vem jag är, typ. Roooooligt.. Här är framsidan till mitt i alla fall.

Före - Efter

Lite redigering kan göra ganska stor skillnad :) Jag saknar photoshop på min dator, måste fixa det när jag kommer hem så jag blir motiverad till att fota igen.
Vet ni vad jag ska göra mer när jag kommer heeem..... ?
SPELA SIMS 3! :D

Göteborg

Nu har jag hittat en lägenhet i Göteborg och jag flyttar in i Augusti! Kommer bli fruktansvärt bra! Jag ska vara inneboende hos Petra Revenue, reggisör, äger en teater, gör långfilmer och serier och allt möjligt, hon har en stor lägenhet i Majorna och jag kommer hyra två rum och toalett och jag längtar! Dessutom är Petra hur skön som helst, så jag tror inte det kommer bli några problem att deta lägenhet med henne.. :)

Bil och Bio, Bilbio?

Bakom kulliserna på Bion.

(ha överseende med mobilbild...)


Sånt här står jag och roar mig med sena kvällar då och då. Inte så jätteofta dock, vilket  faktiskt är ganska tur.. Hur skulle jag då hinna med allt jag gör gratis? :P Dumt att prioritera pengar tycker jag...

Btw, dagens roligaste sak! MIN BIL ÄR KLAR!!!! Så fruktansvärt skönt, nu fungerar den! Dock så har vi inte hämtat den än, och inga vinterdäck har den, och batterilampan lyser fortfarande... (även om den faktiskt laddar nu!) Men den fungerar!

Give Aways!

Sitter och jobbar med Examensarbetet, just nu försöker jag komma på give aways, och eftersom att jag aldrig kan göra saker på det lätta sättet (kopiera in en bild från internet och sätta på loggan) så måste jag självklart måla allt själv :) Så, ett USB-minne och en musmatta med en Magic Mouse fick det bli! Nu måste jag bara komma på en sak till...
Musen är inte en Give Away, den bara förtydligar musmattan.. :P

Sjukling



Såhär ynklig är jag nu! Tur att jag har vindruvor, Magic Mouse och trådlöst tangentbord, då klarar jag mig :)

Gah!

Varför fotar jag aldrig längre?

Varför, varför, varför, varför?

Kan ingen ge mig lite inspiration? Säg något jag ska fota och ge mig tid att göra det! Jag saknar det men gör det ändå inte...

Förövrigt tror jag det är något fel på min kropp. Ena dagen kan jag vara hyfsat frisk och glad, andra dagen mår jag kass och får stanna hemma, sen är jag frisk igen. Det händer lite då och då nu för tiden, känns inte helt bra.. Så mycket jag inte hinner med då och så mycket jag missar i skolan.

RSS 2.0