Anders + NiclasIgår var jag och mamma på bröllop!
Det var hennes kompis Anders (på sista bilden) som gifte sig med sin Niclas! Det var väldigt fint och de såg så himla kära ut. Ifall någon är emot giftemål mellan samma kön, ni skulle varit med här. Eller gå på något annat, ni kommer ändra er. Så glada och lyckliga som de såg ut att vara, det finns ingen anledning i världen till att de och andra inte skulle få uppleva det!

"Efterfesten" var på Gretas, en typ gayklubb i Göteborg. Det var länge sen jag hade en så roligt utekväll alltså. Vi dansade i flera timmar och på dansgolvet var alla sorts människor du kan tänka dig. Det gifta parets släkt och föräldrar och vänner, transor, folk i rullstol, präster, homos och hetros, och alla hade bara himla roligt!

Jamboree song!I helgen var jag på jamboreemöte i Malmö med en hel massa människor ifrån en hel massa länder (ca 50 har jag för mig någon sa).
Det blev en väldigt produktiv och rolig helg, med flera höjdpunkter, men den främsta var ändå när vi på lördagkvällen hade release för lägerlåten!

Ni ser den här ovanför, och det är Daniel Lemma som sjunger och har skrivit låten tillsammans med Pär Klang. När de spelade upp låten live hos oss för första gången, så sände vi även allting live via lägrets hemsida (som jag varit med och gjort) och vi fick så många som 1009 personer som följde det hela live! Verkligen inte illa och alla som jobbat med detta är så himla duktiga!

Det är väldigt imponerande vilken oerhörd kompetens som finns inom organisationen. De vi har skapat internt och ideellt, det skulle vi fått betala många hundra tusen för ifall vi hade köpt tjänsterna utifrån. Det är häftigt, tycker jag!

RSS 2.0