Kladdigt!Fler Caisabilder!
Nu är jag på Dreamhack i Jönköping. Allt flyter på bra, det är inte speciellt stressigt och inatt är det kreativs stora visning. Ska bli spännande! Jag tävlar i fotogrenen med en av bilderna på Caisa, ganska likt en av dessa, men lite finare :) Önska mig lycka till!

Mina bilder på Versailles.

En liten snabblänk för er som är intresserade:

http://www.jpopasia.com/news/versailles-live-in-sweden::7397.html

Det är en reccension ifrån en av konserterna på Uppcon, och de har valt att ha med mina bilder i artikeln! Lite skojigt!

Elsas kläder!Jag fotade Elsa här om dagen för att hon ville ha bilder på sina kläder som hon sytt till sin portfolio! Här är två av dem, har många fler! Hennes kollektion heter MORangE, och det är mycket orange i kläderna, mycket Elsa! Väldigt duktig är hon, de var fina! (Speciellt lampskärmen till vänster ;) )

Snyggcaisa en gång till.Jag sa ju att jag fotade Caisa på ett annat tema också, så Tadaaa, här är det.
Väldigt kladdigt och väldigt roligt var det! Fota flippade foton är ju lätt det roligaste, det tror jag nog de flesta som pysslar med foto kan hålla med om! Tror även Caisa tyckte det var roligare, så det är ju win-win på konstiga bilder! Någon mer som är på? :)

Snyggcaisa.


Modell - Caisa, foto - jag, styling - båda.

För en vecka sen fotade jag Caisa i studio.
Galet roligt! Snygg är hon också! Det var dessutom en bra uppvärmning för mig som skulle fota i studio hela helgen på Uppcon, vilket för övrigt var väldigt roligt! Jag kommer berätta mer om det för er som undrar vad det är, och jag kommer lägga ut fler bilder, snart. Har lite fullt upp just nu. Plus att internet bråkar.

Fler bilder på Caisa kommer också, vi tog fler bilder på ett heeeelt annat tema. Ni får snart se vad!

(Detta är inte de bästa bilderna jag har, de får ni se efter dreamhack!)

RSS 2.0