körkort ?

Puh, jag klarade teoriprovet, nu är det bara uppkörningen imorgon kvar. Håll tummarna för mig!

Internet, wohoo!

Oh Hello!

Nu var det väldigt länge sen, men jag har ju varit på Gotland en vecka med Caisa! Helt underbart skönt var det. Sol varje dag (även om det var lite kallt då och då..) och sköna dagar på stranden (oftast).

Denna veckan spelar jag teater här i Skara. Jag är med i en barnföreställning som heter Fröken Ensam Hemma Åker Gungstol, riktigt söt är den, så ifall ni är i skara

Imorgon fredag 24/7 kl 17.00, Lördag 15.00 eller söndag 15.00 och 19.30,

så är ni väldigt välkomna att se mig spela nallebjörn i årets sötaste och bästa pjäs. Kostar endast 40 kronor för 45 minuter.

Sådär, det var lite reklam det.

Jag är väldigt glad just nu, för jag har precis fixat internet i lägenheten jag bor i denna vecka (tack så massa mycket för att jag får låna den! Men Louise, det hade varit mycket mysigare här om du var här också!) Jag tog mod till mig och frågade en som jag visste hade ett låst nätverk i samma hus, och jag fick koden och kan nu använda internet, underbart!

Nu ska jag träna lite teori och fixa upp lite bilder på diverse sidor.

Peace!

Viken i mitt hjärta.

Nu är jag hemma ifrån en veckas scoutläger på Viken.
Det är konstigt hur man kan tycka om en plats så mycket och hur man kan tycka om en viss stämning, ett visst folk och en viss känsla så mycket. Det är helt enkelt bäst. Många skulle nog inte förstå ifall jag förklarade eller inte ens om de var där, men platsen är magisk, så är det bara. Nu kanske jag överdriver lite, men inte mycket, för i den egna lilla värld man lever i där kan man vara helt och hållet sig själv och man behöver inte tänka på något utanför den lilla bubblan, hur skönt som helst och väldigt nyttigt ibland. Vad som händer på Viken, stannar på Viken, helt enkelt.

Jag och Erik "Luffarn" var faddrar för en partull, det var första gången jag var det och det var mycket bättre än väntat. Kanske är det bara jag som har för lätt att fästa mig vid folk och "ta hand om dem", men detta passade mig perfekt. En grupp med ungar som jag skulle ta hand lite extra om och som jag tyckte om och som tyckte om mig, hoppas jag. Inte blev det sämre av att Luffarn var med mig, vi hade mycket roligt under veckan och jag är glad att jag lärt känna honom bättre!

Veckans Favoritcitat är helt klart från Ice Age, Sid säger: " Ibland klääks jag. " Helt underbart !

Dessutom finns det ingen finare plats än Viken, låt bilden bevisa det .
På tisdag åker jag och Caisa och min familj till Gotland (kommer bli så sjuuukt bäst!), så det blir lite tomt här igen ett tag. Men nu måste jag verkligen sätta igång och packa, och träna teori, och städa, och fixa med Agema. Efter veckan på gotland kommer jag bo i Louises mammas lägenhet i skara, och där kanske jag inte har internet, men jag hoppas på det så jag kan göra någon nytta där också!

Vi ses om några veckor, kanske dröjer ända till efter Agema, men det tror jag inte, så håll utkik!
Fred och kärlek

Hit och dit..

Nu åker jag snart till Göteborg!

För ikväll blir det grillning med folk i skärgården någonstans, och sen sova i frida och mickes tomma lägenhet, och imorgon blir det shopping med Olle för att sedan åka hem och ha teaterrep och sen hem och vara social med gäster.

Så gick det med en av sommarens få helt lediga dag.

RSS 2.0