Jobb igen,

Ja, nu är klockan 23.30 och jag är trött som satan och skulle väldigt gärna krypa ner under täcket, krama min mjuka sköna kudde och bara sova.

Meeeeen, får jag det?

Nej.

Jag ska om sisådär en halvtimme åka in till skara för att agera vimmelfotograf på Olins. Det är roligt, men dels är jag så trött att jag tror att jag kommer somna på vägen dit, och dels känns det som om jag inte kan tillräckligt för att jobba där... Mina bilder blir långt ifrån så bra som de borde bli, jag försöker, men det krävs mer träning och kunskap än vad jag har... Jaja, vi får väl se hur det går ikväll, det kan ju inte bli värre än dåligt. Önska mig lycka till i alla fall.

Sen, en bra sak! Jag har köpt en grej, vad det är får ni veta när den kommer. Ni lär märka det.... ^^

Bild från förra gången jag jobbade på Olins

Fler besökare ?

Om du klickar här så kommer du till en sida där man får fler besökare till sin blogg, ganska bra faktiskt. Visserligen är det något system som gör att ju fler bloggar du kollar ju fler besökare är du garanterad. Ett rätt schysst system iof. Men det funkar, så det rekomenderar jag absolut ifall du vill sprida just din blogg lite extra :) (Blir man medlem nu är man garanterad 100 besökare, eller nått sånt)


Röd!

Wiiii, snart (6 November) släpps Kents senaste platta Röd. Längtar jag? Ja det gör jag !

Jag tänkte att eftersom Temat ändå är Röd så kan jag ju slänga upp en bild på en klänning jag målade för något år sedan. Länge sedan jag gjorde sådana nu, men det tar ju lite tid och nu för tiden har jag inte den tiden, helt enkelt. Lite synd!Projektarbete...?

...och nu blir det projektarbetsjobb en stund då. Lycka till Annie! Tack så mycket... Kan behövas >.<

Fabians utsikt

Nu är jag i Göteborg, hos Fabian. Vi har varit både snälla och duktiga idag. Vi bakade morotskaka, men kom på att vi inte hade något florsocker, så vi gick ner till Netto för att köpa:

Kassörskan: Ska ni baka?
Vi: Ja, det ska vi
Kassörskan: Vad för något?
Vi: Morotskaka!
Kassörskan: Ooh vad gott, ja jag ska jobba hela kvällen så det är bara att komma ner med en bit sedan!
Vi: Ja vi får väl se!

Tror ni vi gjorde det?

OM vi gjorde! Och hon blev jätteglad, och aningen förvånad.... ^^


Sen har Fabian fin utsikt också, som man inte kan låta bli att fota såklart :)


Photoshopfusk!

Ja, visst är det fusk att byta ut ansikten sådär i photoshop, men oj vad roligt det är :)Bättre?

Nå Marcus, nöjd nu? ;p

Lite mindre grått ovanför bloggen nu, och du hade rätt (såklart..), det blev bättre :p

Där ser man

Fabian uttryckte det som att jag jobbar på min kvinnlighet, och ja, det gör jag kanske :P Eller så faller jag för grupptrycket helt enkelt, eller så är de faktiskt ganska snygga.

Jag har köpt nya skor, det är det jag pratar om. Det är inte ofta det händer så när det väl gör det så är det värt att skriva om! Grejen är den att jag inte är van vid sådana skor. Jag har ju alltid haft lite slitna converse eller trasiga tygskor i största allmänhet, och det känns som ett stort kliv från det till dethär. Men, någongång ska det väl ske!

Jag var på en riktig shoppingtur igår. Jag köpte en tunika, en tröja, ett par jeans, ett par skor, en bh, en parfym, ett halsband, några armband och så lite sminksaker. Mjaa helt okej skulle jag säga, (och kvinnligt?) :)

Här är de i alla fall .SD.

Bara en nationalistisk politik kan ge den trygghet och den omtanke som minskar kriminaliteten, får bort drogerna och ger de sjuka livslusten åter.

Det bästa både för svenskarna och för de invandrare som inte kunnat anpassa sig till samhället vore om många invandrare återvänder till sina hemländer.

Sverigedemokraterna är inte principiellt emot invandring. Vi är på det klara med att Sverige alltid har haft invandring, men den har tidigare varit begränsad och reglerad. De invandrare som kom hit kunde ganska lätt assimileras och bli en del av det svenska samhället, främst på grund av att de inte var så många och att de kom från kulturellt närstående länder. De senaste årens invandring har dock varit av helt annan art. Det har handlat om tiotusentals invandrare varje år, från avlägsna delar av världen, vilket inte varit bra för Sverige.


Vill ni läsa själva läs Här.

Det finns en hel del människor som säger att "Nee Sverigedemokraterna har ju ganska vettiga åsikter egentligen, det är ju inte baaaara om invandring... " Men borde inte allas lika värde vara grunden i all politik?

Nu är jag inte jätteinsatt i någonting, men dessa citat stod iallafall på deras hemsida, och den sista kan väl ses som ganska ok om man läser snabbt, men det de säger är ju faktiskt att de med samma kultur som oss är rätt okej, men andra är dåliga, och att de är för många vilket inte är bra för Sverige. Men vad är det som inte är bra? Är det bråken de talar om i de första citaten? Kommer inte bråken då ifrån de som envisas med att få ut invandrarna? Är det inte dels därför det är så mycket trassel kring en del invandrare, eftersom de aldrig kan få känna sig helt accepterade?

Bara lite tankar såhär på kvällen, det blev förmodligen ganska flummigt, men min slutsats blir att jag tycker det är skrämmande att Sverige Demokraterna blivit så stora i Sverige, vart är vi påväg egentligen?


Tillägg:
Linus länkade till denna, väldigt bra!


Bästa lärarna!

Hemma ifrån Distriktstämma! Lika roligt som vanligt.
Jag blev valt till ungdomsledamot, så nu blir det ännu mera jobb.. :)


Dagens bild blir på vår underbara lärare Helene ifrån Finlandskryssen när vi var inne på ett stort köpcenter i Helsingfors :DStolt!

SCORE!

Jag är löjligt stolt!
Igår lyckades jag göra en länk av headern och så att den ändras när man håller muspekaren över den! Det var en del pill, men med stöd från Johanna så gick det faktiskt tillslut!

Inte lätt för stackars mig som inte kan sånt där.. :)

Priser!

Nu har jag varit och hämtat mina priser ifrån fotomaraton (med stöd av Johanna och Olivia).

Det blev en del faktiskt:
2:a pris bästa serie Ungdom
1:a pris bästa tema Ris
1:a pris bästa tema Skrot

För det fick jag:
300:-
Ett presentkort på Nockes (Ett kafé) 50:-
Ett presentkort på Logic, databutiken 200:-
Blomcheck 100:-
Ett presentkort Ingrids Konfektion 100:-
Ett "gör-egna-smycken-kit" (Se bild 1)
En karaff (se bild 2)

Tänk vilken nytta jag kan ha av det.. :p Jaja, ganska roligt i alla fall !


SORG!

Idag har vi i SORG bakat kakor till DST imorgon!  Vi ska göra reklam för oss och fjäska med seniorer genom att ge dem kakor.

(SORG är för er icke-invigda är en grupp med senior- och Roverscouter i Skaraborg, alltså för scouter över 15 typ)

Än har vi inte börjat använda de nya namnen.. Det kanske kommer..

Titta och njut och bli riktigt avundsjuka!SÅDÄR!

Efter mycket bråkande, efter att ha gjort om flera gånger, så blev den såhär.

Flera småsaker kvar, lägga till bild och sådana saker, men det krånglade lite extra men det kommer så småningom!

Nu vill jag höra,
vad tycker ni om den här nya designen? Enkel, ganska ren och tom, men jag gillar det lite faktiskt :)

Ingen mer skola på 4 veckor!

Idag är jag leeeeeedig, och nästa vecka har jag loooooooov, och efter det har jag tre veckors praktiiiiik.

Gud så skönt!

Blir nog en hel del Göteborg på lovet, så vill ni träffa mig då är det bara att hojta :) Eftersom jag fick praktikplats i Skara och inte Göteborg som jag ville, så får man ju göra det bästa av situationen.


Så, denna lediga dag ska ägnas åt att fila på min nya bloggdesign. Är så otroligt trött på den här nu! Tyvärr vill den inte så som jag vill, och vi har bråkat ganska länge nu (Måste lära mig sånt bättre...) men jag hoppas att den är klar snart!

Modellstad igen,

Var tvungen att göra en sånhär till, lite mer nöjd denna gång!Före
Efter

Modellstad?

Gjort ett första patetiskt försök att göra en "modellstad" i photoshop. Blev inte direkt nöjd, men det var roligt, så det är väl bara att träna på!
FöreEfter

Bilder från kryssen!

Nu är jag hemma från Finlandskryssen med klassen och den var grym faktiskt!

Klassen är bra och lärarna är galna <3

Här kommer lite bilder, kanske kommer fler senare, men jag måste ha godkännande först av personerna på bilden (lärarna var stenhårda med detta) och än så länge har jag bara frågat Caisa, därav många Caisa och mig på bilderna !Gågatan på båten
Dont drink and drive, smoke and fly ;P
När det inte var våran tur att sjunga Rosa Helekopter m.m. i kareoken så sjöng vi glatt med i de andra låtarna.. :)
Partytime!
Over and Out
Jinxiz


Efterlysning!

Hallå!

Jag efterlyser någon som kan tänka sig att vara modell för mig någon fin dag. Jag vill träna på att ta fina porträttbilder utomhus, men behöver någon att träna på!

Så, kom igen, jag vet att ni vill !

Louise <3
Min kära Louise har varit här en natt, och gissa om jag saknat henne? Louise, du är nog den människa jag litar mest på i hela världen, känn pressen ;p

Vi var på fest med Teatergänget igår, Jättekul som vanligt, underbara människor!

Och imorgon bär det av till Finlandskryssning med klassen, tillbaka på tisdag. Blir nog roligt, hoppas på att träffa TukTuk en sväng i Stockholm innan vi går på båten också. Wii :)

Det var en kort update av mitt liv, pusshej .

Björk <3
Så fruktansvärt bra.

jobbjobbjobb :)

Ja, jobb. Grafiskt jobb. Det är ju det jag kan och det jag gillar, kan det då bli bättre?

Jag har fått flera förfrågningar om jag kan göra loggor, affischer, bilder och liknande på sista tiden. Ganska många faktiskt. Nästan så att jag kan kalla mig efterfrågad.. ;P Fast bara nästan. En hel del jobb blir det i alla fall. Det tar tid och ork, men vad gör det när det är så roligt? Det gäller ju faktiskt att skaffa kontakter, få ut sina grejer så folk ser dem och kanske vill ha fler. Jag kanske kan göra karriär på sånt.. ;)

Jaja, alla får ha drömmar.

Kan i alla fall säga att jag är jätte glad för alla som frågat, jag blir lika glad och förvånad varje gång över att någon vill ha MIN hjälp, varför just jag liksom? Men tack så mycket. Vill någon ha nått är det bara att säga till :)

Exempel kommer senare .

Så, back to work!

Det spökar på Kråks...

En dag men spökande och teater, OCH spökteater, kan det blir bättre?

Näe, det var faktiskt jätteroligt.

Spelade en föreställning för dagisbarn, de va sjukt söta och hängde med i hela pjäsen och pratade hela tiden med i allt vi gjorde :)

Sen var vi dumma och utmanade det spöke som finns på stället där vi spelade. Spöket hade startat åskmuller i cd-spelaren när vi inte var i närheten, och han tände nån lampa någongång, då sa vi att det var ett dåligt spöke som inte kunde göra mer än så. Och vad hände då tro? Jo, ljuset ballar ur totalt sista föreställningen, de vred upp ljuset, men det sänktes och stängdes av direkt igen.. Sen funkade det igen efter ett tag. Dumma dumma spöke!

Men det var en bra dag, tack alla, spela teater med er är bäst :)

Länge sedan jag fotade sist.. men nu så!


Dessa helger...

Nu har jag haft den stressigaste lördagen på länge, och den lugnaste söndagen på lika länge. (Man kan ju undra varför allt ska hamna på samma dag...) I alla fall, så var det en bra lördag.

Började med SORG/ROSE/SeroX-möte (senior- och Rovergrupper i Västra götaland), vi från SORG blev sjukt sporrade av allt ROSE sa, (De ni, Marcus och Thyni, ta åt er bara!) så nu ska vi också bli stora och bra, och vi har massor av idéer att börja med.

En blogg till exempel, och jag kan stolt meddela att det är jag som gjort headern, dock bara den, inte hela designen, den har designandmakeup.se gjort, för sånt är jag inte så bra på.. Min header gjorde jag även utifrån hennes, så jag har nästan kopierat, men inte riktigt.

Efter två timmar av mötet, skyndade vi ifrån Skara oss hem så fort det bara gick för att jag skulle hinna ha premiär på teaterföreställningen Spöket på Canterville. Jag hoppade rakt in i genrepet, verkligen i sista sekund, men trots det gick premiären i stort sett som den skulle och alla verkade nöjda. Score!

Så, nu är det dags att lugna ner sig med skola i några dagar, sen är det helg igen och då drar stressen igång igen. Heja!

Hjälp...

Alltså.. Thörn visade mig den här länken i skolan idag,
Den är helt jäkla sinnessjuk!
Jag gissade på Johnny Depp, Kungen och mig själv, snillet gissade rätt alla gånger, det är ju helt jäkla stört!
Jag missar säkert nånting, det är säkert helt uppenbart hur man blir lurad, men seriöst, det är läskigt alltså!

I see you...

Photoshopuppgift i skolan, ändra ögon. Blev rätt så bra, tycker jag :)
Ändrade:
- ljuset i hela bilden
- kontrast i bilden
- ljuset i ögonen
- skärpan i ögonen
- "mörk ring" runt och i iris
- mättad färg i ögonen
- mindre färg i resten av bilden
- fler ögonfransar
Detta tog väl ungefär en kvart, 20 minuter, vi har två hela lektioner på oss, wii. :p

Buuuuh...

Jag kan ju inte låta bli att göra reklam när de har en så fin affisch....? ;P

Nu är det dags för årets spökvandring i Fornbyn i Skara! Vi förväntar oss två mystiska kvällar. Kom och upplev en spännande zombieföreställning!

Datum: 23 och 24 oktober

Tid: 17.00-24.00.

Pris: 50:-

Se till att boka en biljett redan nu så slipper du stå i kö! Har du bokat en biljett är du också garanterad att gå vandringen i en liten grupp på max 20 personer. Ring 073-8162551 för att förboka en biljett. Det kostar ingenting extra!

Välkomna önskar 2:orna på Katedralskolans Estetiska program!

Gratis spökgodis till alla barn!

Tips: Ta på dig oömma skor.


Laptopbricka.

"...Denna laptopbricka är försedd med en värmeavledande kudde undertill, och brickan har en ruggad gummiyta så att din dator ligger tryggt. Den är lika praktiskt i soffan som i sängen..."

Låter det inte bra? Det tyckte jag, och min dator också förmodligen, eftersom den bara mår sämre och sämre av att jag hela tiden har den i knäet...

Så, jag anmälde mig helt enkelt och är nu med och tävlar om en laptop bricka från Butiken FÖRR, önska mig lycka till! :)

Splittrad?


Då var man här igen, hemma från hajk.
Röklukt i kläderna, smutsiga byxor, sår i ansiktet, trött och sliten,
MEN
ändå har man den där känslan som man bara kan få av scouter, och jag gillar det fortfarande. Massor.

På hemvägen kom jag att tänka på hur splittrad min personlighet är.
I scouterna är jag framåt, jag skojar, kramas, pratar med alla, lär känna massa nya, känner många, många vet vem jag är, jag säger vad jag vill och jag är precis så som jag vill vara.

I skolan händer något, jag vet inte vad, men allt jag säger känns falskt eller stelt och tråkigt. Jag håller mig till de få jag verkligen tycker om där, inför de andra blir jag en tyst, tillbakadragen, feg och tråkig person som svarar på lärarens frågor och kan svaren och har koll på det mesta. Den duktiga men tråkiga Annie.
Jag vet inte varför det blir såhär, jag är ju inte sån. Jag är "scoutAnnie", det är så jag borde vara, varför kan jag inte det? Det kanske har att göra med folket runt omkring. Scouter bryr sig oftast inte så mycket om hur man är, de är lite friare än många i tex skolan är.

Jaja, nu är det inte jättelångt kvar där i alla fall.


Idag var det 2 år sedan morfar dog. Dagen tillbringades då med mostrar, mamma och mormor hemma hos mormor. Det blev en.. spännande eftermiddag. De blev väldigt fnissiga efter en stund och det var en tragis men rolig stämning, tills vi gick till graven. Partykiller as hell. Men, jag tänker på dig varje dag morfar, önskar att du var här.


Nu ska jag snart iväg till Olins och agera vimmelfotograf, får se hur det går och ifall jag får komma tillbaka, hoppas kan man ju i alla fall :)

Grattis!

Shit, tredje inlägget idag, helt klart rekord!

MEN!

Tilda och Karl har ju fått en liten pojke!
GRATTIS!

Och alla vi i "scoutgänget" är gudfäder och gudmödrar, de ni!

Wii, vad spännande det ska få bli att träffa lillungen ^^ 

 

 

Dessutom är detta mitt 100de inlägg :)


Herregud..

Hoppsan, blev ett nytt inlägg väldigt tätt inpå det förra.. Kanske tyder det på att jag har tråkigt?

Jaja, det jag skulle berätta var att jag efter förra inlägget kollade runt på lite för tillfället populära bloggar, och hittade "kissie's" blogg. Hon är tydligen nästan störst i Sverige när det gäller bloggande nu.

Så, förlåt mig ifall jag är elak nu, men herregud. Lilla naiva jag trodde knappt att det fanns sånna människor. (Ifall hon nu inte fejkar allt på bloggen och är en helt annan person i verkligheten) Men seriöst. En ytligare och mer bortskämd människa får man ju leta efter.

Ni kan ju kolla själva och se vad ni tycker.

Fast jag borde kanske inte uttala mig eftersom jag bara läste en liten stund på bloggen (så mycket jag orkade med), så jag vet ju inte hur hon egentligen är och en blogg är kanske ändå inte bästa stället att lära känna folk på.

Men ändå!

F.d. Bloggkoll

Hörrni!

Nu har jag (äntligen) skaffat Bloglovin där man hur enkelt som helst kan se ifall någon blogg man följer har uppdaterat!
Gör det ni också, det är väldigt smidigt, även om man inte följer många, kanske bara en, så vet man när personen skrivit något nytt :)

Det är enkelt!
Gör såhär:
Säg nu då, att det är min blogg du vill följa (för visst vill du det? ;P ). Då skapar du först en användare, sedan skriver du "jinxiz" i rutan med "sök blogg" och då får du förmodligen upp tre alternativ. Dels är det min gamla blogg, min bilddagbok och den här bloggen. Den här är den översta tror jag. Du klickar på namnet och trycker sedan på den lilla ikonen med "följ blogg". Då får du ett medelande på denna sida varje gång jag lägger upp något.

Smart va?

Det är självklart extra skönt när man kollar flera bloggar och snabbt vill veta ifall någon av dem laddat upp något.

Toppen!

RSS 2.0