SD.

Bara en nationalistisk politik kan ge den trygghet och den omtanke som minskar kriminaliteten, får bort drogerna och ger de sjuka livslusten åter.

Det bästa både för svenskarna och för de invandrare som inte kunnat anpassa sig till samhället vore om många invandrare återvänder till sina hemländer.

Sverigedemokraterna är inte principiellt emot invandring. Vi är på det klara med att Sverige alltid har haft invandring, men den har tidigare varit begränsad och reglerad. De invandrare som kom hit kunde ganska lätt assimileras och bli en del av det svenska samhället, främst på grund av att de inte var så många och att de kom från kulturellt närstående länder. De senaste årens invandring har dock varit av helt annan art. Det har handlat om tiotusentals invandrare varje år, från avlägsna delar av världen, vilket inte varit bra för Sverige.


Vill ni läsa själva läs Här.

Det finns en hel del människor som säger att "Nee Sverigedemokraterna har ju ganska vettiga åsikter egentligen, det är ju inte baaaara om invandring... " Men borde inte allas lika värde vara grunden i all politik?

Nu är jag inte jätteinsatt i någonting, men dessa citat stod iallafall på deras hemsida, och den sista kan väl ses som ganska ok om man läser snabbt, men det de säger är ju faktiskt att de med samma kultur som oss är rätt okej, men andra är dåliga, och att de är för många vilket inte är bra för Sverige. Men vad är det som inte är bra? Är det bråken de talar om i de första citaten? Kommer inte bråken då ifrån de som envisas med att få ut invandrarna? Är det inte dels därför det är så mycket trassel kring en del invandrare, eftersom de aldrig kan få känna sig helt accepterade?

Bara lite tankar såhär på kvällen, det blev förmodligen ganska flummigt, men min slutsats blir att jag tycker det är skrämmande att Sverige Demokraterna blivit så stora i Sverige, vart är vi påväg egentligen?


Tillägg:
Linus länkade till denna, väldigt bra!


Ge en kommentar
Postat av: fille

Om man bortser från Jimmies dumma spekulationer tagna direkt ur luften, så är det inte muslimers "kultur" han är rädd för, utan deras religion. Detta är någonting som politiker borde förstå idag, år 2009, att religion och kultur inte är samma sak. Jimmie är rädd för muslimska fundamentalister, extremister. Men Jimmie tror att ALLA muslimer är fundamentalister, vilket är absurbt. Han borde vara lika rädd för kristna (vilket han inte är, utan i artikeln påstår han att varje "svensk" är kristen) - det finns fundamentalister där också.Jag är inte riktigt säker på vart jag är på väg med där här, men:"Sverige" är inte hotat.

""Sveriges" Kultur" är inte hotat.

"Mångkulturen" är inte hotad, och

"Mångkulturen" är inte ett hot.

2009-10-27 @ 12:39:07

Kommentera inlägget här så är du söt:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0