Bättre sent än aldrig


I födelsedagspresent för ca ett halvår sedan fick jag en väldigt fin present av en väldigt fin vän. Så titta på den här allihop, titta bara, jag skulle varit avundsjuk om jag var ni, för den är så fin! OCH den fungerar perfekt!

Tack Louise!

Världens sötaste kille


Igår var Cia och Danne här på tacokväll med lilla Arvid!

Då, äntligen, fick jag lite lust och inspiration till att fota igen. Mest för att Arvid är så himla fin, som hans föräldrar! Ljuset var rätt kass, men någongång snart, när han är lite piggare och det är lite ljusare ute, då ska jag ta massa fina bilder på gullungen!

Lägr1!


Till alla scouter där ute (och andra också såklart)
ni har väl inte missat världens grej 2013? Lägr1 kommer bli dina drömmars läger, så länge DU är med och påverkar det. På vår hemsida kan du skriva vad just DU vill att Lägr1 ska innehålla, och under Lägr1 kommer DU och/eller din patrull ha möjlighet att hålla i en aktivitet, turnering, workshop eller vad ni nu kan hitta på. Vi ger er material så det är endast er fantasi som sätter gränserna för vad lägret har att erbjuda!

Ps, jag har gjort logon, och jag vet att upplösningen är kass, jpg är sämst ^^

World Scout Jamboree


Jag skulle kunna skriva väldigt mycket om dessa veckor i somras då 22nd World Scout Jamboree ägde rum. Det var ett scoutläger med ca 40 000 deltagare, ifrån 150 olika länder. Inte dåligt va?

Men vad ska jag skriva mer tro? Finns inget att skriva som på ett bra sätt förklarar hur det var och vilken känsla det var att gå runt på lägerområdet. Det finns helt enkelt inte mycket som slår det.

Jag jobbade ett par år innan med allt det grafiska materialet till lägret, vilket var en grym erfarenhet. Jag har skrivit om det tidigare, till exempel om menyboken jag gjorde, och hur trött jag var på just den, men nu i efterhand var det värt allt arbete.

Så jag säger bara: Jobba med något som betyder något för dig och andra. Om det sen är ideellt arbete - strunt samma! Upplevelser är värt mer än pengar. (Så länge man kan betala för mat och hyra...)

Inspiration och julsagor

Hej igen alla fina. Nu var det länge sen jag skrev något igen.

Jag vet inte riktigt vad som hände. Jag tappade lusten och orken till att skriva något. För egentligen skriver jag ju mest för mig själv. Hade jag haft 1000 läsare hade jag kanske skrivit för dem, men så är ju inte riktigt fallet. Jag skriver för att få respons på saker jag gör och för att dela med mig av sånt jag tycker är viktigt.

Jag har inte gjort mycket senaste tiden. Eller, jag har gjort mycket grafiska jobb, men väldigt lite fotografiska. Jag hoppas få lust att börja med det igen. Jag vill göra ett riktigt fotoprojekt, med något tema, men kan inte komma på något bra..

I brist på foton får ni nöja er med det grafiska. Här är en affisch jag gjort åt Charlies Teater i Skara som ska spela denna pjäs i vinter, och jag ska faktiskt vara med. Ska bli så roligt!


RSS 2.0